Stella Palace Aqua Park Resort

Stella Palace Aqua Park Resort

kr. 5.544,00

Stella Palace Aqua Park Resort er et dejligt All Inclusive hotel af høj standard og med en perfekt beliggenhed ganske få meter fra stranden og få minutters gang fra Analipsis hyggelige centrum på Østkreta. Indkvarteringen sker i et af de 266 værelser på hotellet, der alle er pænt indrettede og kan rumme op til 4 personer. Værelserne har enten balkon eller terrasse, hvor du kan nyde solen. Stella Palace anbefales til både børnefamilier og voksne, der gerne vil forkæle sig selv og hinanden i lækre omgivelser. Her er et indbydende poolområde med store swimmingspools og børnepools, hvor du kan dase dagen lang i pæne omgivelser. Der ligger også et vandland i nærheden af hotellet, hvor du som gæst på Hotel Stella Palace, får gratis adgang til. For både store og små arrangeres der også aktiviteter og underholdning. Foretrækker du at slappe af, kan du forkæle dig selv med massage og skønhedsbehandlinger i hotellets dejlige spa center. Den populære ferieby, Hersonissos ligger kun 5 km herfra, hvis du gerne vil opleve Østkretas største ferieby under din ferie på Kreta. Her kan du bl.a. gå på opdagelse i adskillige butikker og besøge Lychnostatis Open Air Museum. Opholdet på Stella Palace er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen hjemmefra.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702110809206
Kategori:

Beskrivelse

Stella Palace Aqua Park Resort er et dejligt All Inclusive hotel af høj standard og med en perfekt beliggenhed ganske få meter fra stranden og få minutters gang fra Analipsis hyggelige centrum på Østkreta. Indkvarteringen sker i et af de 266 værelser på hotellet, der alle er pænt indrettede og kan rumme op til 4 personer. Værelserne har enten balkon eller terrasse, hvor du kan nyde solen.
Stella Palace anbefales til både børnefamilier og voksne, der gerne vil forkæle sig selv og hinanden i lækre omgivelser. Her er et indbydende poolområde med store swimmingspools og børnepools, hvor du kan dase dagen lang i pæne omgivelser. Der ligger også et vandland i nærheden af hotellet, hvor du som gæst på Hotel Stella Palace, får gratis adgang til. For både store og små arrangeres der også aktiviteter og underholdning. Foretrækker du at slappe af, kan du forkæle dig selv med massage og skønhedsbehandlinger i hotellets dejlige spa center.
Den populære ferieby, Hersonissos ligger kun 5 km herfra, hvis du gerne vil opleve Østkretas største ferieby under din ferie på Kreta. Her kan du bl.a. gå på opdagelse i adskillige butikker og besøge Lychnostatis Open Air Museum. Opholdet på Stella Palace er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen hjemmefra.

Copyright 2024 - Pilanto Aps