Lejligheder Coral Compostela Beach Golf

Lejligheder Coral Compostela Beach Golf

kr. 7.442,00

Lejligheder Coral Compostela Beach Golf er et flot og indbydende lejlighedskompleks beliggende i centrum af den populære ferieby Playa de las Americas på Tenerifes sydkyst. Her kan du trygt tage hele familien med på ferie, da de rummelige lejligheder har plads op til 5 personer. De er hyggeligt møbleret og har alle direkte adgang til egen balkon/terrasse, hvor der er mulighed for nyde udsigten til den smukke boulevard, der adskiller lejlighederne fra havet. Til lejlighederne hører et stort poolområde med en dejlig swimmingpool, separat børnepool til familiens mindste samt en poolbar, hvor der serveres en række lette retter og snacks i løbet af dagen. Fra hotellet har du blot et par meter til en familievenlig sandstrand, hvor der ligeledes er rig mulighed for at nyde det dejlige klima.Vil du have spændende oplevelser under ferien på Tenerife, kan du ved en kort gåtur til centrum gå på opdagelse i en lang række gode shoppingmuligheder, lokale og internationale restauranter og sjove ferieaktiviteter for hele familien. Dit ophold på Coral Compostela Beach Golf er uden forplejning, men du har mulighed for at tilkøbe enten morgenmad, halvpension eller All Inclusive hjemmefra. Vi anbefaler Lejligheder Coral Compostela Beach Golf til både familier og par, der gerne vil bo i flotte omgivelser tæt på både strand og centrum under ferien på Tenerife.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700921069846
Kategori:

Beskrivelse

Lejligheder Coral Compostela Beach Golf er et flot og indbydende lejlighedskompleks beliggende i centrum af den populære ferieby Playa de las Americas på Tenerifes sydkyst. Her kan du trygt tage hele familien med på ferie, da de rummelige lejligheder har plads op til 5 personer. De er hyggeligt møbleret og har alle direkte adgang til egen balkon/terrasse, hvor der er mulighed for nyde udsigten til den smukke boulevard, der adskiller lejlighederne fra havet. Til lejlighederne hører et stort poolområde med en dejlig swimmingpool, separat børnepool til familiens mindste samt en poolbar, hvor der serveres en række lette retter og snacks i løbet af dagen. Fra hotellet har du blot et par meter til en familievenlig sandstrand, hvor der ligeledes er rig mulighed for at nyde det dejlige klima.
Vil du have spændende oplevelser under ferien på Tenerife, kan du ved en kort gåtur til centrum gå på opdagelse i en lang række gode shoppingmuligheder, lokale og internationale restauranter og sjove ferieaktiviteter for hele familien. Dit ophold på Coral Compostela Beach Golf er uden forplejning, men du har mulighed for at tilkøbe enten morgenmad, halvpension eller All Inclusive hjemmefra. Vi anbefaler Lejligheder Coral Compostela Beach Golf til både familier og par, der gerne vil bo i flotte omgivelser tæt på både strand og centrum under ferien på Tenerife.

Copyright 2024 - Pilanto Aps