Hotel Nana Golden Beach

Hotel Nana Golden Beach

kr. 6.307,00

Hotel Nana Golden Beach er et attraktivt resort med en perfekt beliggenhed på den smukke ø Kreta. Nyd roen og de smukke haver, men også alle bekvemmelighederne ved det 24-timers All Inclusive-program.En lang sandstrand ligger direkte ved hotellet, og livlige byer som Hersonissos, Stalis og Malia ligger praktisk talt lige rundt om hjørnet.Hotel Nana Golden Beach er blevet fuldstændig renoveret. De topmoderne faciliteter på alle moderne indrettede værelser sikrer et luksuriøst ophold, herunder eksklusive badeværelsesfaciliteter som f.eks. en regnbruser. Alle har rummelige balkoner med smuk udsigt over det klare blå hav eller de grønne haver. Udvalget af restauranter og barer er meget bredt, så du har altid masser af forskellige spisemuligheder! Om aftenen kan du f.eks. nyde en snack på buffetrestauranten Athina eller asiatiske retter på à la carte-restauranten Nami.Hotellet er også et sandt svømmeparadis! Med 7 swimmingpools, herunder to store udendørs pools, jacuzzier og en separat pool med sjove faciliteter til børnene, vil ingen kede sig. Bestil en forfriskende drink i poolbaren Dolphin og arbejd på din solbrune hud på de komfortable solsenge. Forkæl dig selv med en skøn massage i wellnesscentret eller slap af i saunaen. Har du lyst til at lave noget aktivt? Hotel Nana Golden Beach har tennisbaner, en sportsklub og et fitnesscenter på stranden. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter, herunder spinningcykler og danseundervisning. Der er også et engageret underholdningsteam, som hver dag arrangerer sjove aktiviteter for både små og store. Uanset om du foretrækker et spil tennis eller dykning for at opleve undervandsverdenen, er intet umuligt på Hotel Nana Golden Beach.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700920134565
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Nana Golden Beach er et attraktivt resort med en perfekt beliggenhed på den smukke ø Kreta. Nyd roen og de smukke haver, men også alle bekvemmelighederne ved det 24-timers All Inclusive-program. En lang sandstrand ligger direkte ved hotellet, og livlige byer som Hersonissos, Stalis og Malia ligger praktisk talt lige rundt om hjørnet.
Hotel Nana Golden Beach er blevet fuldstændig renoveret. De topmoderne faciliteter på alle moderne indrettede værelser sikrer et luksuriøst ophold, herunder eksklusive badeværelsesfaciliteter som f.eks. en regnbruser. Alle har rummelige balkoner med smuk udsigt over det klare blå hav eller de grønne haver. Udvalget af restauranter og barer er meget bredt, så du har altid masser af forskellige spisemuligheder! Om aftenen kan du f.eks. nyde en snack på buffetrestauranten Athina eller asiatiske retter på à la carte-restauranten Nami.
Hotellet er også et sandt svømmeparadis! Med 7 swimmingpools, herunder to store udendørs pools, jacuzzier og en separat pool med sjove faciliteter til børnene, vil ingen kede sig. Bestil en forfriskende drink i poolbaren Dolphin og arbejd på din solbrune hud på de komfortable solsenge. Forkæl dig selv med en skøn massage i wellnesscentret eller slap af i saunaen. Har du lyst til at lave noget aktivt? Hotel Nana Golden Beach har tennisbaner, en sportsklub og et fitnesscenter på stranden. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter, herunder spinningcykler og danseundervisning. Der er også et engageret underholdningsteam, som hver dag arrangerer sjove aktiviteter for både små og store. Uanset om du foretrækker et spil tennis eller dykning for at opleve undervandsverdenen, er intet umuligt på Hotel Nana Golden Beach.

Copyright 2024 - Pilanto Aps