Hotel Mitsis Summer Palace Beach

Hotel Mitsis Summer Palace Beach

kr. 5.385,00

Hotel Mitsis Summer Palace Beach er en perle under den græske sol på den smukke ø Kos, præcis som man forventer af Mitsis-kæden. Dette fantastiske 5-stjernede hotel ligger lige ved havet og har masser af faciliteter for både store og små. Den varme og venlige atmosfære kombineret med en fantastisk havudsigt gør dette hotel til et perfekt valg til en vidunderlig ferie. Her kan du nyde solens varme og køle af i flere swimmingpools.At du er ankommet til Grækenland afspejler sig også i dit værelse; de typiske farver, blå og hvid, findes overalt. Men den græske atmosfære kommer også til udtryk i restauranten, hvor du kan prøve de lækreste græske specialiteter sammen med internationale og italienske retter. Alt sammen takket være det omfattende ultra all inclusive program.Der er masser af sportsmuligheder du kan slå dig løs med på din ferie. Du kan spille på tennisbanen eller træne i fitnesscentret eller endda dyrke vandsport som windsurfing, jetski og dykning. I det nærliggende Mitsis World kan gæsterne også gratis benytte vandlandet med de sjove rutsjebaner. Noget, der vil appellere til de unge gæster og måske også til dig?

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954527359
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Mitsis Summer Palace Beach er en perle under den græske sol på den smukke ø Kos, præcis som man forventer af Mitsis-kæden. Dette fantastiske 5-stjernede hotel ligger lige ved havet og har masser af faciliteter for både store og små. Den varme og venlige atmosfære kombineret med en fantastisk havudsigt gør dette hotel til et perfekt valg til en vidunderlig ferie. Her kan du nyde solens varme og køle af i flere swimmingpools.
At du er ankommet til Grækenland afspejler sig også i dit værelse; de typiske farver, blå og hvid, findes overalt. Men den græske atmosfære kommer også til udtryk i restauranten, hvor du kan prøve de lækreste græske specialiteter sammen med internationale og italienske retter. Alt sammen takket være det omfattende ultra all inclusive program.
Der er masser af sportsmuligheder du kan slå dig løs med på din ferie. Du kan spille på tennisbanen eller træne i fitnesscentret eller endda dyrke vandsport som windsurfing, jetski og dykning. I det nærliggende Mitsis World kan gæsterne også gratis benytte vandlandet med de sjove rutsjebaner. Noget, der vil appellere til de unge gæster og måske også til dig?

Copyright 2024 - Pilanto Aps