Hotel Minos Mare Beach

Hotel Minos Mare Beach

kr. 3.171,00

Hotel Minos Mare Beach er et dejligt All Inclusive Selections hotel beliggende ned til sandstranden, godt 5 km fra den hyggelige ferieby, Rethymnon. Her er en rummelig solterrasse med en dejlig swimmingpool og separat børnepool. Indkvarteringen sker i moderne og pæne værelser der kan rumme op til 3 personer, og alle har enten balkon eller terrasse. Har du brug for at slappe af kan du tage brug af hotellets sauna eller booke en omgang massage (mod betaling). Fra hotellet har du få skridt til den dejlige strand, hvor du kan tage en frisk dukkert i havet, og når sulten melder sig, kan du finde mange gode restauranter i området. Du kan også tage bussen til den charmerende, gamle bydel i Rethymnon. Opholdet på Minos Mares Beach er med All Inclusive, som omfatter både måltider, drikkevarer, is og snacks. Vi anbefaler hotellet til voksne og familier, der gerne vil bo komfortabelt , med All Inclusive og lige ved stranden.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700922321144
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Minos Mare Beach er et dejligt All Inclusive Selections hotel beliggende ned til sandstranden, godt 5 km fra den hyggelige ferieby, Rethymnon. Her er en rummelig solterrasse med en dejlig swimmingpool og separat børnepool.
Indkvarteringen sker i moderne og pæne værelser der kan rumme op til 3 personer, og alle har enten balkon eller terrasse. Har du brug for at slappe af kan du tage brug af hotellets sauna eller booke en omgang massage (mod betaling).
Fra hotellet har du få skridt til den dejlige strand, hvor du kan tage en frisk dukkert i havet, og når sulten melder sig, kan du finde mange gode restauranter i området. Du kan også tage bussen til den charmerende, gamle bydel i Rethymnon. Opholdet på Minos Mares Beach er med All Inclusive, som omfatter både måltider, drikkevarer, is og snacks. Vi anbefaler hotellet til voksne og familier, der gerne vil bo komfortabelt , med All Inclusive og lige ved stranden.

Copyright 2024 - Pilanto Aps