Hotel Iberostar Cala Domingos

Hotel Iberostar Cala Domingos

kr. 4.479,00

Hotel Iberostar Cala Domingos har en smuk beliggenhed lige ved stranden. De moderne indrettede værelser er meget komfortable og udstyrede med alle bekvemmeligheder. Tag en dukkert i den dejlige pool, og bestil en cocktail fra cocktailbaren. Børnene vil også have det sjovt hele dagen med underholdningsteamet i miniklubben.Hvis du elsker at være aktiv, er du også kommet til det rette sted! Der er mange sportsaktiviteter, herunder beachvolleyball og tennis. Efter en dejlig dag med sjov og afslapning kan du nyde lækre retter på buffetrestauranten.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700953196598
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Iberostar Cala Domingos har en smuk beliggenhed lige ved stranden. De moderne indrettede værelser er meget komfortable og udstyrede med alle bekvemmeligheder. Tag en dukkert i den dejlige pool, og bestil en cocktail fra cocktailbaren. Børnene vil også have det sjovt hele dagen med underholdningsteamet i miniklubben.
Hvis du elsker at være aktiv, er du også kommet til det rette sted! Der er mange sportsaktiviteter, herunder beachvolleyball og tennis. Efter en dejlig dag med sjov og afslapning kan du nyde lækre retter på buffetrestauranten.

Copyright 2024 - Pilanto Aps