Dreams Corfu Resort & Spa

Dreams Corfu Resort & Spa

kr. 8.225,00

Trænger du til at komme væk fra hverdagens travlhed og nyde komplet ferie afslutning? Så er Dreams Corfu Resort & Spa noget for dig! Dette 5-stjernede Excellent er et dejligt hotel ved Det Ioniske Hav, hvor du vil være helt indhyllet i al den luksus og gæstfrihed, som det byder på. Som man kan forvente af et luksushotel, er der forskellige typer værelser. Hver af dem er det ideelle sted at nyde fred og ro. Og hvis du bor i et af Preferred Club-værelserne, får du noget helt unikt; personlig check-in og check-out og en eksklusiv lounge med lækker morgenmad, eftermiddagssnacks og forfriskende drikkevarer. Der er ikke mindre end to swimmingpools, der sørger for den nødvendige afkøling. Der er også en unik strandstrækning foran hotellet med fine solsenge. Foretrækker du noget mere aktivt? Der er masser af vandaktiviteter for store og små, eller du kan lave din yndlingsrutine i fitnesscentret. Når man bor her, har man ikke rigtig brug for andet. Opholdet her er med ultra all inclusive, og det kulinariske udbud er fantastisk. Der er flere restauranter, der serverer lokale og internationale retter, og som alle har deres eget tema. Selvfølgelig må man ikke gå glip af det autentiske græske køkken. Dette er derfor godt repræsenteret i Yiayia-restauranten. Efter en lækker middag kan I se solen langsomt gå ned, mens I skåler for en fantastisk ferie!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700953118987
Kategori:

Beskrivelse

Trænger du til at komme væk fra hverdagens travlhed og nyde komplet ferie afslutning? Så er Dreams Corfu Resort & Spa noget for dig! Dette 5-stjernede Excellent er et dejligt hotel ved Det Ioniske Hav, hvor du vil være helt indhyllet i al den luksus og gæstfrihed, som det byder på.
Som man kan forvente af et luksushotel, er der forskellige typer værelser. Hver af dem er det ideelle sted at nyde fred og ro. Og hvis du bor i et af Preferred Club-værelserne, får du noget helt unikt; personlig check-in og check-out og en eksklusiv lounge med lækker morgenmad, eftermiddagssnacks og forfriskende drikkevarer.
Der er ikke mindre end to swimmingpools, der sørger for den nødvendige afkøling. Der er også en unik strandstrækning foran hotellet med fine solsenge. Foretrækker du noget mere aktivt? Der er masser af vandaktiviteter for store og små, eller du kan lave din yndlingsrutine i fitnesscentret.
Når man bor her, har man ikke rigtig brug for andet. Opholdet her er med ultra all inclusive, og det kulinariske udbud er fantastisk. Der er flere restauranter, der serverer lokale og internationale retter, og som alle har deres eget tema. Selvfølgelig må man ikke gå glip af det autentiske græske køkken. Dette er derfor godt repræsenteret i Yiayia-restauranten. Efter en lækker middag kan I se solen langsomt gå ned, mens I skåler for en fantastisk ferie!

Copyright 2024 - Pilanto Aps