Bull Escorial & Spa

Bull Escorial & Spa

kr. 5.073,00

På den sydlige del af den spanske ferieø Gran Canaria, ligger Bull Escorial & Spa. Med små 500 meter til stranden, hvor du kan gå fra Playa de las Burras til den smukke og populære Playa del Inglés, skulle der være rig mulighed for at få mange timer til at gå i det varme sand. Er du ikke til sand mellem tæerne, har hotellet også et dejligt poolområde med flere liggestole, så du kan slappe af mellem badeturene. Efter en lang dag ved poolen eller stranden kan du i hotellets wellnesscenter komme helt ned i gear, ligesom du kan få pulsen op i det tilhørende fitnessrum. Værelserne er pænt indrettet og de største har plads til 4 personer. Flere af værelserne har balkon eller terrasse, hvorfra du vil kunne nyde solen, og fra de øverst liggende værelser, kan du ligeledes opleve den smukke udsigt over havet. Hotellet har flere forskellige faciliteter for børn og voksne, heriblandt bordtennis og basket. Mod betaling kan du også udfordre familien til en omgang bowling eller minigolf. Dit ophold på Bull Escorial & Spa er inklusiv halvpension, men det er muligt at tilkøbe All Inclusive. Vi anbefaler Bull Escorial & Spa til familier, der gerne vil holde en ferie tæt på stranden og med mulighed for familieaktiviteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700950887657
Kategori:

Beskrivelse

På den sydlige del af den spanske ferieø Gran Canaria, ligger Bull Escorial & Spa. Med små 500 meter til stranden, hvor du kan gå fra Playa de las Burras til den smukke og populære Playa del Inglés, skulle der være rig mulighed for at få mange timer til at gå i det varme sand. Er du ikke til sand mellem tæerne, har hotellet også et dejligt poolområde med flere liggestole, så du kan slappe af mellem badeturene. Efter en lang dag ved poolen eller stranden kan du i hotellets wellnesscenter komme helt ned i gear, ligesom du kan få pulsen op i det tilhørende fitnessrum.
Værelserne er pænt indrettet og de største har plads til 4 personer. Flere af værelserne har balkon eller terrasse, hvorfra du vil kunne nyde solen, og fra de øverst liggende værelser, kan du ligeledes opleve den smukke udsigt over havet. Hotellet har flere forskellige faciliteter for børn og voksne, heriblandt bordtennis og basket. Mod betaling kan du også udfordre familien til en omgang bowling eller minigolf. Dit ophold på Bull Escorial & Spa er inklusiv halvpension, men det er muligt at tilkøbe All Inclusive. Vi anbefaler Bull Escorial & Spa til familier, der gerne vil holde en ferie tæt på stranden og med mulighed for familieaktiviteter.

Copyright 2024 - Pilanto Aps